Hvorfor os? online@jyskonlinemedie.dk 2023-03-03T09:20:10+00:00

Hvorfor os?

Hvorfor os?

Stor erfaring

Elkjærs Vinduespolering har eksisteret siden 1987. Disse mange års erfaring gør, at vi kan levere et tilfredsstillende resultat på enhver opgave. Vi kan sikre dig engagement, et godt samarbejde og tæt kontakt.

Din tilfredshed er det alt afgørende for vores virksomhed. Derfor ved vi også, at det ofte er den ekstra lille service, der giver dig en god oplevelse. Vi gør altid, hvad vi kan for at være fleksible og imødekommende overfor dine individuelle behov og opgaver.

Fleksibilitet

Hos os kan du derfor få et abonnement med fast vinduespudsning for eksempel en gang om måneden, hver anden måned eller sjældnere. Det bevirker, at du ikke behøver at tænke over polering af dine vinduer.

Det har vi fuldstændig styr på, og vi kommer med de aftalte intervaller. Du kan selvfølgelig også kontakte os fra gang til gang, når du kan se, at dine vinduer er ved at trænge til en polering igen.

Miljøbevidst

Som vinduespudser bruger vi selvsagt en del vand og til tider rengøringsmidler og kemikalier. Vi bruger først og fremmest rentvandsanlæg, hvor dette er muligt. Ved brug af rentvandsanlægget, er der ikke behov for hverken kemikalier eller rengøringsmidler. Her anvendes der renset regnvand eller renset postevand.

Se mere om dette under ydelser.

Når rentvandsanlægget ikke er hensigtsmæssigt på den givne opgave, bruger vi traditionel vinduespolering. Der har vi behov for at anvende rengøringsmidler, så vi sørger altid for at bruge miljøvenlige sæber og så lette kemikalier, i så få tilfælde som muligt.

Vil du vide mere? Så kontakt os på 20668060 eller e.polering@gmail.com Vi glæder os til at høre fra dig.

Bestil et tilbud

Udfyld formularen, og bliv kontaktet med henblik på et godt tilbud. Det er uforpligtende.