Privatlivspolitik online@jyskonlinemedie.dk 2018-07-17T11:31:52+00:00

Privatlivspolitik

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Som kunde hos os behandler vi en række sådanne informationer. Disse informationer oplyser du typisk ved oprettelse som kunde, eller hvis du beder os kontakte os med henblik på samme.

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger: Kundenummer, dit navn, din adresse, mail og telefonnummer.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde, så vi kan levere de services, vi har aftalt.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Dine oplysninger bliver kun brugt internt i vores firma og altså ikke videregivet til 3. part.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: e.polering@gmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage
kontakt til Datatilsynet.

Elkjærs Vinduespolering
Søndergade 6
7171 Uldum
Telefon: 20668060
Email: e.polering@gmail.com
CVR 35019774